Bookmark and Share

Notice: On April 23, 2014, Statalist moved from an email list to a forum, based at statalist.org.


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

st: RE: metan in Stata12: missing table output, but forest plot still appears?


From   "Trelle Sven" <strelle@ctu.unibe.ch>
To   <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
Subject   st: RE: metan in Stata12: missing table output, but forest plot still appears?
Date   Wed, 9 May 2012 15:37:54 +0200

Dear Adela,

I just ran your code (copy-paste) with fake data. I have no problems:
the table and the forest plot appear as usual.
Sorry for not being of more help.

Sven


-----Original Message-----
From: owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu
[mailto:owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu] On Behalf Of Hruby, Adela
Sent: Mittwoch, 9. Mai 2012 13:11
To: statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject: st: metan in Stata12: missing table output, but forest plot
still appears?

Hello all,

I've started running metan in Stata12 and have suddenly stopped getting
the table output that I remember being typical of the command, although
the forest plots are just fine. Anyone aware of reasons for this?

Code is simple (continuous outcome) and it hasn't changed since I ran it
in v11:
metan Beta SE, effect(Beta) fixedi lcols(Study N)

Thanks,
Adela

**First-time poster, but thanks to all for the help I've found on this
last time and time again.**




*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/


© Copyright 1996–2018 StataCorp LLC   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   Site index