Bookmark and Share

Notice: On April 23, 2014, Statalist moved from an email list to a forum, based at statalist.org.


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: st: geting e-class returns in outreg2 for multiple models


From   Doug Hess <douglasrhess@gmail.com>
To   statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject   Re: st: geting e-class returns in outreg2 for multiple models
Date   Mon, 11 Jul 2011 12:17:37 -0400

Turns out that the problem was with using a local macro in the addstat
option...so I replaced the "local" commands with "scalar" and then
dropped the scalars after the forvalue loops were completed. So far
that is working perfectly for getting each model in the forvalue loop
to put in place any of the e-class estimates.

Thanks for the append idea. It might now work without it better as
append will keep adding to the file every time you fiddle with it,
unless you delete the files or rename them inbetween runs.

Thanks again!

-Doug

Date: Fri, 8 Jul 2011 15:16:16 -0400
From: "Miller, Daniel P" <dpmiller@bu.edu>
Subject: Re: st: geting e-class returns in outreg2 for multiple models

Hi Doug - glad it worked partially. Perhaps the solution is to loop
the regression command, store the proper estimates in the loop and
then use a single outreg2 command?
*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/


© Copyright 1996–2018 StataCorp LLC   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   Site index