Bookmark and Share

Notice: On April 23, 2014, Statalist moved from an email list to a forum, based at statalist.org.


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

st: IV Command and Reported Results Problem


From   Sinan Hastorun <SinanH@remi.com>
To   "statalist@hsphsun2.harvard.edu" <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
Subject   st: IV Command and Reported Results Problem
Date   Wed, 16 Feb 2011 11:34:38 -0500

Deat Stata Users,

I am running IV in STATA by using the command ivregress because it is said to perform better than ivreg or ivreg2. Is that correct?

My second and primary question is regarding the results reported. I am running both exactly identified and overidentified models with a number of instruments. Whether I use GMM, 2SLS, or LIML, I am not getting any results reported for Wald chi2, Prob > chi2, or R-squared. Any ideas why this might be the case? Am I doing something wrong? 

The results look like the following:

Instrumental variables (2SLS) regression               Number of obs =     408
                                                       Wald chi2(53) =       .
                                                       Prob > chi2   =       .
                                                       R-squared     =       .
                                                       Root MSE      =  .00449

Thank you.

Sinan Hastorun





*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/


© Copyright 1996–2018 StataCorp LLC   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   Site index