Statalist


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date index][Thread index]

Re: st: Using scheme vg_s1m in Stata 10


From   "Maria Garden" <maria.garden@googlemail.com>
To   statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject   Re: st: Using scheme vg_s1m in Stata 10
Date   Tue, 5 Aug 2008 18:01:35 +0100

Dear all,

Thank you to everyone who contributed to solve my problem.

It was true, only changing the version did not work. I remember that I
borrowed this book from the library.

I did "net install" and it perfectly worked.

Thank you so much.

Maria

2008/8/4 Martin Weiss <martin.weiss@uni-tuebingen.de>:
> ********
> sysuse auto, clear
> histogram rep78, scheme(vg_s1m)
> ********
>
> works for me under Stata 10.0, without a hitch.
>
> The scheme comes from
> http://www.stata-press.com/data/vgsg.html
> i.e. the book "A Visual Guide to Stata Graphics" by Mitchell. Just follow
> the instructions on the website to install it (along with several other
> schemes) from web-aware Stata.
>
> HTH
> Martin
> _________________________________________________________________
>
> Diplom-Kaufmann Martin Weiss
> Mohlstrasse 36
> Room 415
> 72074 Tuebingen
> Germany
>
> Fon: 0049-7071-2978184
>
> Home: http://www.wiwi.uni-tuebingen.de/cms/index.php?id=1130
>
> Publications: http://www.wiwi.uni-tuebingen.de/cms/index.php?id=1131
>
> SSRN: http://papers.ssrn.com/sol3/cf_dev/AbsByAuth.cfm?per_id=669945
>
>
> -----Original Message-----
> From: owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu
> [mailto:owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu] On Behalf Of Nick Cox
> Sent: Monday, August 04, 2008 1:47 PM
> To: statalist@hsphsun2.harvard.edu
> Subject: RE: st: Using scheme vg_s1m in Stata 10
>
> I doubt that -version- is the issue. This scheme is user-written and
> must be installed from where you, or someone else, installed it when you
> were using Stata 8.
>
> Nick
> n.j.cox@durham.ac.uk
>
> Rafal Raciborski
>
> use version control, see -help version-
>
> Maria Garden
>
>> I used to work with Stata 8 but not I am using Stata 10. Currently, I
> am working
>> on a older document, in which the graphs were produced with "scheme
>> vg_s1m" which worked very well with Stata 8.
>>
>> I was not  able to use "scheme vg_s1m" with Stata 10. (I tried the
>> commands: set scheme vg_s1m and findit.)
>>
>> Is there a way I can use this particular scheme with Stata 10?
>
> *
> *   For searches and help try:
> *   http://www.stata.com/help.cgi?search
> *   http://www.stata.com/support/statalist/faq
> *   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/
>
> *
> *   For searches and help try:
> *   http://www.stata.com/help.cgi?search
> *   http://www.stata.com/support/statalist/faq
> *   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/
>
*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index