Bookmark and Share

Notice: On March 31, it was announced that Statalist is moving from an email list to a forum. The old list will shut down at the end of May, and its replacement, statalist.org is already up and running.


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

st: ado-mode/ unexpected behavior


From   Michael Crain <michaelcrain@hotmail.com>
To   Statalist <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
Subject   st: ado-mode/ unexpected behavior
Date   Sun, 7 Aug 2011 13:59:05 -0400

I recently installed Bill Rising's ado-mode in my emacs and am having
some strange behavior. I'm wondering of anyone else has had this
experience.

I highlight a region of my code in my do file using emacs and send it
to Stata's command window by M-RET. For some reason, several characters
are apparently sent with a shift command that changes the intended
character to an undesired character. This seems to be random and not
bound to particular key; when I resend the same region to Stata,
different characters have this unexpected effect. For instance, I observed:

  INTENDED          SENT
     _               -
     *               8
     >               .
     {               [
     "               '

Has anyone else had this experience?

GNU emacs 23.3.1 (i386)
ado-mode 1.11.2.1, with standard settings
Stata 10 SE
Windows 7 Ultimate
 		 	   		  
*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/


© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   Site index