Bookmark and Share

Notice: On March 31, it was announced that Statalist is moving from an email list to a forum. The old list will shut down at the end of May, and its replacement, statalist.org is already up and running.


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: st: AW: __000000 not found


From   Anders Alexandersson <andersalex@gmail.com>
To   statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject   Re: st: AW: __000000 not found
Date   Thu, 1 Jul 2010 15:04:57 -0400

One can use a command wrongly while still meeting the syntax requirements.
That's true whether the command is used interactively, in a do file or
in an ado file.
For example, if Bruno typed `z' but should have typed `x' it's not
necessarily invalid syntax.
Show us the code.

Anders

On Thu, Jul 1, 2010 at 11:18 AM, Martin Weiss <martin.weiss1@gmx.de> wrote:
>
> <>
>
> But a typo would induce Stata to complain about "invalid syntax", not the
> lack of a -tempvar-, as in Bruno`s case...
>
>
>
> HTH
> Martin
>
>
> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> Von: owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu
> [mailto:owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu] Im Auftrag von Anders
> Alexandersson
> Gesendet: Donnerstag, 1. Juli 2010 17:13
> An: statalist@hsphsun2.harvard.edu
> Betreff: Re: st: AW: __000000 not found
>
> Bruno, please show us what you did.
> Maybe you just have a simple typo error in the reshape command in the ado
> file?
>
> Anders Alexandersson
> andersalex@gmail.com
>
> On Thu, Jul 1, 2010 at 10:55 AM, Martin Weiss <martin.weiss1@gmx.de> wrote:
>>
>> <>
>>
>> Have you had a look at (the bottom of)
>> http://www.stata.com/statalist/archive/2004-06/msg00661.html ?
>>
>>
>>
>> HTH
>> Martin
>>
>>
>> -----Ursprüngliche Nachricht-----
>> Von: owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu
>> [mailto:owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu] Im Auftrag von SCHOUMAKER
>> Bruno
>> Gesendet: Donnerstag, 1. Juli 2010 16:52
>> An: statalist@hsphsun2.harvard.edu
>> Betreff: st: __000000 not found
>>
>> Hello,
>>
>> I transformed a do file into an ado file
>>
>> The do file runs perfectly (I just run the part after program and before
>> end)
>>
>> The ado file always stops with the following message " __000000 not
>> found" (after a reshape long).
>>
>> Has anybody a clue for why this is happening (and how to solve this ?)
>>
>> Thanks !
>>
>> Bruno
>>
>>
>>
>> --
>> Bruno SCHOUMAKER
>>
>> Centre de recherche en démographie et sociétés
>> Université catholique de Louvain
>> 1-17 PLace Montesquieu
>> 1348 Louvain-la-Neuve
>> BELGIUM
>>
>> Tel. +32 10 474136
>> Fax. +32 10 472952
>>
>> bruno.schoumaker@uclouvain.be
>> www.uclouvain.be/demo
>
> *
> *   For searches and help try:
> *   http://www.stata.com/help.cgi?search
> *   http://www.stata.com/support/statalist/faq
> *   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/
>
>
> *
> *   For searches and help try:
> *   http://www.stata.com/help.cgi?search
> *   http://www.stata.com/support/statalist/faq
> *   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/
>

*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/


© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   Site index