Statalist


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: st: Mata run-time error


From   "Sergiy Radyakin" <serjradyakin@gmail.com>
To   statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject   Re: st: Mata run-time error
Date   Tue, 14 Oct 2008 22:30:46 -0400

Manisha,

you could:

1) update Stata to 10.1 and hope that everything is going to be fixed
automatically during the update
2) try to reproduce the problem with the auto dataset (type: sysuse
auto, ... setup svy: svyset ....) and if in case of success post exact
commands here
3) tell us what error code do you see (if any) and exact error message.

Regards, Sergiy Radyakin

On Tue, Oct 14, 2008 at 10:09 PM, Manisha Tharaney <mtharaney@gmail.com> wrote:
> I am a relatively new user of Stata. I have the 10.0 version. I am
> working on a DHS data set. Every time I use the mean command for any
> variable or the svy syntax I get a message saying mata run-time error.
>  I tried the set mata 1000 command but it did not work.
> What can I do?
> Thanks for your help
> MT
> *
> *   For searches and help try:
> *   http://www.stata.com/help.cgi?search
> *   http://www.stata.com/support/statalist/faq
> *   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/
>
*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index