Statalist


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date index][Thread index]

Re: st: statalist problems


From   Jeph Herrin <junk@spandrel.net>
To   statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject   Re: st: statalist problems
Date   Sun, 31 Aug 2008 16:19:02 -0400

Thanks for all of the replies and comments on this problem.
I presume there were additional replies I did not see....

Some mentioned spam filtering, which I had considered might
be the problem. It would be a little strange, as my statalist
email account is hosted by the same ISP as one of my regular
accounts, which never seems to have delays. However, I can
see how the statalist mailings might receive extra scrutiny.

At least, knowing that at least one user has instantaneous
access to posts encourages me to look for a solution. It's
not so much impatience as feeling more and more reluctant to
spend time on a reply (or initial post) that may never show
up.

thanks,
Jeph




Jeph Herrin wrote:
Is it just me, or has statalist become a bit more
erratic in delivery of late? Over the last say two
months I find that (compared with the archive) I
lose approximately 1/3 of the posts. This is consistent
with about 1/3 of my own posts never showing up on
the list.

It may be that my email service (Earthlink) is trapping
them, but before I try to take on them, I thought I'd
see if others had the same experience.

thanks,
Jeph

*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/

*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index