Statalist


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date index][Thread index]

Re: st: Memory Issues


From   Viktor Slavtchev <viktor.slavtchev@uni-jena.de>
To   statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject   Re: st: Memory Issues
Date   Thu, 03 Apr 2008 10:26:04 +0200

I had the same problem.
However, everything was fine after updating Stata 10:
update all
update swap

HTH
Viktor

Martin Weiss wrote:
Dear Statalisters,

I know this is an evergreen, but it is still annoying to have Stata arguing
that "op. sys. refuses to provide memory"... (r909). How can it possibly be
that on a machine with an AMD Athlon 3200+, 2.00 GHz and 1.5G of RAM
Stata/SE 10.0 does not even draw a twoway-graph with 3 components (2
scatters, one lfit)? I have allocated 800m to it. When I attempt to increase
this allocation via -set mem- it gives me a warning "memory reallocation
failed" and exits without further ado. All unsaved work is lost in this
process.

I am considering several hypotheses as to the likely cause, one being the
Vista SP1 I installed yesterday, but maybe the list has other ideas how I
can make this work...


Warm regards,
Martin Weiss



*
* For searches and help try:
* http://www.stata.com/support/faqs/res/findit.html
* http://www.stata.com/support/statalist/faq
* http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/
*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/support/faqs/res/findit.html
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index