Statalist The Stata Listserver


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date index][Thread index]

st: ivtobit error message


From   "Priydarshini Mahabir" <lexpam@nottingham.ac.uk>
To   <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
Subject   st: ivtobit error message
Date   Tue, 13 Jun 2006 16:37:27 +0100

I am running an iv regression using the following command:

ivtobit y x1 x2 x3 (x4=x5 x6), ll(0)

Stata returns the following message: 

Fitting exogenous tobit model
could not find initial values
r(498);

I tried reinstalling the package, but no change. In fact in one computer, after trying to reinstall ivprobit-ivtobit6, it actually returned the error message, whilst it was working fine prior to this.

Please help!.

Priya

Research Postgraduate
Leverhulme Centre for Research on Globalisation and Economic Policy
C42, School of Economics 
The University of Nottingham
University Park
Nottingham,
NG7 2RD
UK
Tel: + 44  (0)115 951 5870


This message has been checked for viruses but the contents of an attachment
may still contain software viruses, which could damage your computer system:
you are advised to perform your own checks. Email communications with the
University of Nottingham may be monitored as permitted by UK legislation.


*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/support/faqs/res/findit.html
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index