Stata The Stata listserver
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date index][Thread index]

st: problem with outreg


From   "Kevin H. O'Rourke" <orourkek@tcd.ie>
To   "statalist@hsphsun2.harvard.edu" <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
Subject   st: problem with outreg
Date   Tue, 11 May 2004 21:12:22 +0100

Dear statalisters,

I have been happily running ordered probits (approx 30,000 
observations for 24 countries) and using outreg for several years, 
both with stata 7 and stata 8. Now, apparently out of the blue, 
outreg is not giving me all of the coefficients in my regressions -
- at least when I cluster by country (which I had also been doing 
before, with no problem). It gives me the coefficient, etc. for the 
first variable and nothing more. If I specify a list of variables it 
tells me that the second one is 'not found in regression 
coefficients'.

Has anyone else come across this problem, and does anyone 
have any idea as to what is going on?

thanks for any suggestions,

Kevin O'Rourke

Kevin H. O'Rourke
Professor of Economics
Department of Economics and IIIS
Trinity College
Dublin 2
Ireland

Email: kevin.orourke@tcd.ie
Homepage:
http://econserv2.bess.tcd.ie/korourke/homepage.htm
Tel. 353 1 608 3594
Fax. 353 1 677 2503

*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/support/faqs/res/findit.html
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index