Stata The Stata listserver
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date index][Thread index]

st: RE: HTML/MIME: no!!!


From   "Richard Hoskins" <healthmaps@attbi.com>
To   <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
Subject   st: RE: HTML/MIME: no!!!
Date   Mon, 10 Feb 2003 14:44:13 -0800

I guess I am missing something, but what is wrong with HTML? 

R Hoskins 

-----Original Message-----
From: owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu
[mailto:owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu] On Behalf Of Nick Cox
Sent: Monday, February 10, 2003 1:19 PM
To: statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject: st: HTML/MIME: no!!! 

Both privately to me and on-list, people today 
have reported difficulties getting through to the list. 

Well, that doesn't surprise me. 

In both cases the posters used HTML and/or MIME encoding. 
 
These forms are deprecated on Statalist and indeed the 
software running Statalist attempts to trap such postings, 
not always successfully. 

We have many, many times requested that people not use 
these forms. What is more, this request has been encapsulated 
in the Statalist FAQ for some years, together with 
a full explanation. 

What more can we do to make this clear??? 

Plain ASCII please! 

Nick
n.j.cox@durham.ac.uk 
*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/support/faqs/res/findit.html
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/


*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/support/faqs/res/findit.html
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index