Stata The Stata listserver
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date index][Thread index]

st: RE: xtgee error problem


From   "Nick Cox" <n.j.cox@durham.ac.uk>
To   <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
Subject   st: RE: xtgee error problem
Date   Tue, 26 Nov 2002 11:08:46 -0000

Laura Gross
> 
> I am using the xtgee command to run some weighted 
> generalized estimating
> equations. I have allocated plenty of memory to Stata for this.
> 
> The command I'm using takes a simple form, for example:
> 
> xi:xtgee y i.sex i.age [iweight=weight],fam(binomial) link(logit)
> corr(ind) robust
> 
> This starts to run up to about the 3rd iteration when I get the
> following error message:
> 
> Application Error:P:\APPS\Stata\wstata.exe
> 
> The instruction at 00420000 referenced memory at 00000001
> The memory could not be written
> Click OK to terminate
> 
> I used the xtgee command before and not had this problem 
> but now it is
> happening whatever data set I use.
> Could someone tell me why I am getting this error and how I 
> can sort it
> out and also if it is a Windows problem (I'm using XP) or a 
> problem in Stata?

This sounds more like something for 
your system administrator -- seemingly 
you are using Stata over a network -- 
or for tech-support, but note that they 
would need more information than you give here. 
See 

How do I send Stata output to Technical Support?
http://www.stata.com/support/faqs/techsup/sendout.html

Nick 
n.j.cox@durham.ac.uk 
*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/support/faqs/res/findit.html
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index