Bookmark and Share

Notice: On March 31, it was announced that Statalist is moving from an email list to a forum. The old list will shut down at the end of May, and its replacement, statalist.org is already up and running.


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

st: Sargan test does not appear in xtabond2 command after imputation


From   Titis <t_tees15@yahoo.co.uk>
To   statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject   st: Sargan test does not appear in xtabond2 command after imputation
Date   Fri, 24 May 2013 10:13:26 -0700 (PDT)

Dear Statalisters,

I'm working on dynamic panel data model using xtabond2 command. However,
before I use xtabond2, I did imputation to my dataset by using command mi.
Afterward I type command as follow:
.mi estimate, post: xtabond2 growth  lgdppc  fdi  policy  fdixpolicy 
assassin  ethnf  assassinxethnf  icrge  m2lag, gmm(fdi policy fdixpolicy
icrge m2lag, lag (2 2)) iv( assassin ethnf assassinxethnf) small

The problem is I cannot find the result of Arellano-Bond and Sargan test
from the output. The only thing that appears is the coefficient table. 
What is the solution for this problem?


Thank you.

Regards,
Titis




--
View this message in context: http://statalist.1588530.n2.nabble.com/Sargan-test-does-not-appear-in-xtabond2-command-after-imputation-tp7580370.html
Sent from the Statalist mailing list archive at Nabble.com.
*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/faqs/resources/statalist-faq/
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/


© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   Site index