Bookmark and Share

Notice: On March 31, it was announced that Statalist is moving from an email list to a forum. The old list will shut down on April 23, and its replacement, statalist.org is already up and running.


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: st: "_mi_miss not found"


From   Adam Cheung <adam_kalok@yahoo.com.hk>
To   statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject   Re: st: "_mi_miss not found"
Date   Fri, 29 Jun 2012 14:51:53 +0800 (SGT)

Hi, 

1) Did you "mi set"/"mi unset"?
2) If so, can you find "mi_miss" instead of "_mi_miss".
3) Other than "_mi_miss", can you find other mi related variables such as "_mi_m"?
4) Did you "drop"("keep") some of the variables, and in the process you dropped the mi related variables?


Adam 


--- 2012年6月29日 星期五,Jonathan Richards <richards.868@buckeyemail.osu.edu> 寫道﹕

> 寄件人: Jonathan Richards <richards.868@buckeyemail.osu.edu>
> 主題: st: "_mi_miss not found"
> 收件人: "statalist@hsphsun2.harvard.edu" <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
> 日期: 2012年6月29日,星期五,上午5:58
> Hey everybody-
> 
> 
> I'm trying to do multiple imputation using mi impute chained
> (mlogit). But for some reason I keep getting an error
> message that says "_mi_miss not found." I get this error
> when I try to register or unregister variables, and when I
> try to run the code that imputes (the "mi impute chained..."
> etc.). 
> 
> Does anyone have any experience with this?
> 
> 
> Thanks!
> 
> 
> Brent
> 
> *
> *   For searches and help try:
> *   http://www.stata.com/help.cgi?search
> *   http://www.stata.com/support/statalist/faq
> *   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/
> 

*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/


© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   Site index