Bookmark and Share

Notice: On March 31, it was announced that Statalist is moving from an email list to a forum. The old list will shut down at the end of May, and its replacement, statalist.org is already up and running.


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

st: SQ - problem with sqom command


From   Teresio Poggio <terlist@gmail.com>
To   statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject   st: SQ - problem with sqom command
Date   Fri, 13 May 2011 13:50:17 +0200

Dear Statalisters,

I've installed the SQ ado files (Kohler,  Luniak and Brzinsky-Fay) on
a pc of our computer lab (Stata 10.1 IC on win xp 32 bit) without any
problem:
ssc install sq

I've then tested whether the command  sqom is working properly (one of
our lab users informed me about a problem with sqom), by following a
test proposed by Ulrich Kohler on a previous thread in Statalist
(http://www.stata.com/statalist/archive/2011-02/msg01316.html)

.discard
.mata: mata mlib index

. use http://www2000.wzb.eu/~kohler/ado/youthemp, clear
. reshape long st, i(id) j(order)
. sqset st id order
. sqom,  subcost(meanprobdistance)


and I have been returned the following error message:

                 <istmt>:  3499  sqomref() not found
r(3499);

Any ideas on what's going on? Any help would be appreciated.
Kind regards,

Teresio
*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/


© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   Site index