Bookmark and Share

Notice: On March 31, it was announced that Statalist is moving from an email list to a forum. The old list will shut down on April 23, and its replacement, statalist.org is already up and running.


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: st: error when using svy probit with xi


From   Amanda Fu <mandy.fu1@gmail.com>
To   statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject   Re: st: error when using svy probit with xi
Date   Fri, 17 Dec 2010 17:16:21 -0500

Hi All,

When I posted the above question, I did not see the discussion in this strand:

http://mail.google.com/mail/?hl=en&shva=1#inbox/12cf136dd09a1f84

Now I think the solution for this error is at least I can switch not
using xi. Just create the dummy variables.

Best wishes,
Amanda

On Fri, Dec 17, 2010 at 5:08 PM, Amanda Fu <mandy.fu1@gmail.com> wrote:
> Dear Statalisters,
>
> I encouter some problem when estimating a survey probit model. Each
> independent variable will be interacted with the variable "group". So,
> my command is like this:
>
> . svyset [pw=pw1]
> . xi:svy:probit y i.group*x1 i.group | x2 i.group*x3 i.group*x4          ,
>
> where x1,x3,x4 are continuous  x2 is categorical.
>
> The system gives error information as:
>
> initial vector: duplicate entries for o._Igroup_1 found
> an error occurred when svy executed probit
>
> I guess it means there are duplicate dummies in the command. But not
> sure. Any comments or suggestions will be helpful. Thank you!
>
> Best wishes,
> Amanda
>

*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/


© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   Site index