Statalist


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

st: FW: RE: Trouble outputting t-statistics with outreg2


From   "Martin Weiss" <martin.weiss1@gmx.de>
To   <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
Subject   st: FW: RE: Trouble outputting t-statistics with outreg2
Date   Thu, 19 Nov 2009 00:15:16 +0100

<>

Forwarded on behalf of Benjamin.

The only way to find out is to update your colleague's version to 2.2.0, I would say. If the result stays the same, you know you have to keep looking for other problems...


HTH
Martin


-----Original Message-----
From: benjamin.reddy@gmail.com [mailto:benjamin.reddy@gmail.com] 
Sent: Donnerstag, 19. November 2009 00:13
To: martin.weiss1@gmx.de
Subject: st: RE: Trouble outputting t-statistics with outreg2

Thanks, Martin and Nick, for your replies.

I'm using 

*! outreg2 2.2.0 14nov2009 by roywada@hotmail.com
*! based on outreg 3.0.6/4.0.0 by john_gallup@alum.swarthmore.edu

My colleage is using version 2.1.2.  Maybe there's a bug in the latest release?

Ben

<quote author='Martin Weiss'>

<>

Do you and your colleague use the same -version- of -outreg2-? Type -which
outreg2- to find out...

HTH
Martin


-----Original Message-----
From: owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu
[mailto:owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu] On Behalf Of Benjamin Reddy
Sent: Mittwoch, 18. November 2009 23:53
To: statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject: st: Trouble outputting t-statistics with outreg2

Hi,

I'm having trouble getting the t-statistics to write to file using
'outreg2'.  The problem seems to be specific to my computer because
when the do-rile containing the command is run on my colleague's
computer, everything works fine.  Has anyone has problems with this?

For example, I run something like the following:

reg price qty M2-M6 if RT==1, cluster(day)
outreg2 using "price_reg.xls", ctitle("Full model") stats(coef tstat)
replace excel label 2aster

The output file shows the coeffecients (with asterisks), but no
t-stats.  There is a note on the bottom that says, "Robust
t-statistics in parentheses".  As I said above, there is no problem
running this on my colleague's computer.

Am I missing something obvious?

Thanks,
Ben

*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/


*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/

</quote>
Quoted from: 
http://n2.nabble.com/st-Trouble-outputting-t-statistics-with-outreg2-tp4028917p4028930.html


*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index