Statalist


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

AW: st: AW: xtserial and xtcsd do not run


From   "Martin Weiss" <martin.weiss1@gmx.de>
To   <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
Subject   AW: st: AW: xtserial and xtcsd do not run
Date   Wed, 16 Sep 2009 23:40:31 +0200

<> 


" Do you have any ideas what may be the cause for these errors?"



Not really, -set trace on- and show the lines surrounding the point where
Stata chokes. 



HTH
Martin


-----Ursprüngliche Nachricht-----
Von: owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu
[mailto:owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu] Im Auftrag von
itchiftc@rumms.uni-mannheim.de
Gesendet: Mittwoch, 16. September 2009 18:06
An: statalist@hsphsun2.harvard.edu
Betreff: Re: st: AW: xtserial and xtcsd do not run

Hi Martin,

thank you for your fast and helpful response. I updated Stata and now  
xtserial works.
With xtcsd I don't get the previuos error message anymore. However, if  
I try xtreg, fe and then want to conduct xtcsd (method of Pesaran) it  
says:
. xtcsd, pesaran
Unknown function *sqrt()

or if I take Friedman/Frees it says:
. xtcsd, friedman
no observations

Do you have any ideas what may be the cause for these errors?

Thanks!
Ida




Zitat von Martin Weiss <martin.weiss1@gmx.de>:

>
> <>
>
> What does -which xtserial- give you? Have you -update-d your official
Stata
> fully?
>
>
>
> HTH
> Martin
>
>
> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> Von: owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu
> [mailto:owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu] Im Auftrag von
> itchiftc@rumms.uni-mannheim.de
> Gesendet: Mittwoch, 16. September 2009 17:04
> An: statalist@hsphsun2.harvard.edu
> Betreff: st: xtserial and xtcsd do not run
>
> Dear all,
>
> I'm doing some analysis with panel data. For this reason, today I
> installed via ssc the functions xtserial, xtcsd, xttest0-3 and
> pantest2. Interestingly, the xtserial and xtcsd functions do not run.
> The xttest and the pantest2 functions, however, work without any
> problems. With xtserial I tried for example the following (after
> declaring the data to be time series using "tsset bankid counter"):
> -xtserial ln_medbas relfva relloans
>
> But I received the following error message:
>     _TS_p_delta_getnumb():  3499  strtoreal() not found
>   _TS_p_delta_increment():     -  function returned error
>             _TS_p_delta():     -  function returned error
>                   <istmt>:     -  function returned error
> The same came when I tried xtcsd.
>
> I tried to install xtserial again, but Stata said it is already
> installed. Then I tried to uninstall it, but it said it cannot find
> the package...
>
> Does anybody know what may be the problem or am I doing something wrong?
>
> Thanks a lot in advance!
> Ida
>
>
>
> *
> *   For searches and help try:
> *   http://www.stata.com/help.cgi?search
> *   http://www.stata.com/support/statalist/faq
> *   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/
>
>
> *
> *   For searches and help try:
> *   http://www.stata.com/help.cgi?search
> *   http://www.stata.com/support/statalist/faq
> *   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/
>
>



*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/


*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index