Statalist


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date index][Thread index]

st: RE: x11 and X-stata version 10


From   "Martin Weiss" <martin.weiss1@gmx.de>
To   <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
Subject   st: RE: x11 and X-stata version 10
Date   Tue, 23 Sep 2008 09:37:20 +0200

Hard to diagnose from afar, I would say. Contacting Stata Technical Services
is probably the way forward...


HTH
Martin


-----Original Message-----
From: owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu
[mailto:owner-statalist@hsphsun2.harvard.edu] On Behalf Of Reed Walker
Sent: Tuesday, September 23, 2008 3:47 AM
To: statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject: st: x11 and X-stata version 10

I have been using xstata on my unix cluster via my mac (and x11 x- 
windows environment) for the past few years. Randomly in the past  
week, the results window has been displaying strange ascii characters  
instead of the normal results text. I have no idea how this happened,  
and I have not been able to fix the problem.

I can cut and paste from the window, and the text is fine, but  
actually viewing the output results on the "result window" is  
impossible. I have logged into other unix clusters and it seems to  
work fine. Lastly, no other users are experiencing these problems  
(even with the same hardware/software configuration).

Any and all help greatly appreciated.

Hardware:
Mac Powerbook OS 10.5.5
X Quartz Version 2.3.1 (xorg-server 1.4.2-apple17)

Software:
X-STATA-MP 10.0
*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/

*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index