Statalist


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date index][Thread index]

st: RE: etime trouble.


From   "Nick Cox" <n.j.cox@durham.ac.uk>
To   <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
Subject   st: RE: etime trouble.
Date   Thu, 28 Aug 2008 13:37:34 +0100

-etime- is a user-written program on SSC. (_Please_ specify whenever you
are using user-written programs and where they come from.) 

Dan Blanchette is the author. If there is no reply to this, I suggest
you contact him directly. 

Either way, error reports of this kind are very difficult to answer.
Sometimes it does what you expect; sometimes it doesn't. The analysis
may well lie in reviewing what you expect! 

Another tip is that you can always use -viewsource- to look at the code.
If -etime- doesn't do what you want, you may need to write your
alternative. That is the only fix that seems probable. 

Nick 
n.j.cox@durham.ac.uk 

Ashim Kapoor

Hello everyone,

I have the following code: -

etime, start

blah blah!

etime

Mostly this runs fine. Sometimes it gives me the error. -- > . etime
the first time you invoke etime you need to use the start
>  option


which means it "forgets " that I have started etime.

What are the things I can do to fix this ?


*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/help.cgi?search
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index