Statalist


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date index][Thread index]

Re: st: Error using -prvalue- in Stata 10 (unrecognized command: _pebase)


From   Richard Williams <Richard.A.Williams.5@ND.edu>
To   statalist@hsphsun2.harvard.edu, statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject   Re: st: Error using -prvalue- in Stata 10 (unrecognized command: _pebase)
Date   Sat, 29 Mar 2008 10:44:51 -0500

At 08:14 AM 3/29/2008, Jn wrote:
Hello Statalisters, I am having trouble getting -prvalue- command to
 work in Stata 10.0.
 After running my regression suppose I did:

 prvalue, x(married=1 female=1) rest(mean)

 then I would get the following error message:

 unrecognized command:  _pebase
 r(199);

 Has anyone come across this problem or Is it just me?
My first guess would be a flawed installation. You don't have the most current version, or your installation is corrupted in some way. Use -findit spost9- to get the most current version from J. Scott Long's site. Also, to check the versions you have now,

. which prvalue, all

c:\ado\plus\p\prvalue.ado
*! version 2.1.0 2007-03-04 - add labels() & save-dif improvement
*! prvalue version 2.0.7 2007-02-17 add label instead

. which _pebase, all

c:\ado\plus\_\_pebase.ado
*! version 1.6.5 2007-02-08 - rest(zero)
*! version 1.6.5 2007-02-08 - rest(zero)
*! version 1.6.5 2007-02-08 - rest(zero)
*! version 1.6.5 2007-02-08 - rest(zero)

If you don't get something similar, then something is wrong.


-------------------------------------------
Richard Williams, Notre Dame Dept of Sociology
OFFICE: (574)631-6668, (574)631-6463
HOME: (574)289-5227
EMAIL: Richard.A.Williams.5@ND.Edu
WWW: http://www.nd.edu/~rwilliam

*
* For searches and help try:
* http://www.stata.com/support/faqs/res/findit.html
* http://www.stata.com/support/statalist/faq
* http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/




© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index