Stata The Stata listserver
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date index][Thread index]

Re: st: GLLAMM -- problems with passing starting values


From   Jean-Benoit Hardouin <jean-benoit.hardouin@orscentre.org>
To   statalist@hsphsun2.harvard.edu
Subject   Re: st: GLLAMM -- problems with passing starting values
Date   Thu, 23 Jun 2005 09:05:44 +0200

Are you using Stata 9 or Stata 8 ? I have problems with -gllamm- by adding the "from" and/or "eval" functions with Stata 9 but not with Stata 8 (but not the same error message than yours). [see my messages dated of the June 17, 2005]
Jean-Benoit


E. Michael Foster a écrit :


I'm sure others must have encountered this problem, but I'm having
problems feeding starting values to -gllamm-
I don't want to force-feed using -copy- option.

global specs "i(person) ip(fn) nrf(3) eqs(W1 W2 W3) weight(wt) l(logit)
f(binom) nocons "

gllamm test , $specs peqs(f1) nip(2) constr(1 2) matrix b=e(b) gllamm test , $specs peqs(f1) nip(2) constr(1 2) from(b) trace Yes, I am intentionally feeding the starting values back to the same
model.
I get this error
initial vector: extra parameter z2_1_1:Wave1 found

When I check the trace, it looks like the starting values should work.

Any help would be appreciated.
thanks,
Michael



E. Michael Foster
Professor of Health Policy and of Demography
Methodology Center and Department of Health Policy
Penn State


*
* For searches and help try:
* http://www.stata.com/support/faqs/res/findit.html
* http://www.stata.com/support/statalist/faq
* http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/




*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/support/faqs/res/findit.html
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index