Stata The Stata listserver
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date index][Thread index]

st: RE: [problem getting -ivprob-, -ivtobit- to work ]


From   "Nick Cox" <n.j.cox@durham.ac.uk>
To   <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
Subject   st: RE: [problem getting -ivprob-, -ivtobit- to work ]
Date   Tue, 30 Jul 2002 11:20:30 +0100

I replied to Kee-Lee Lee
 
> Kee-Lee Lee
>  
> > I am trying to use 'IVPROB/IVTOBIT" procedures for my
> > research. I have downloaded and copied the relevant
> > files (ado and help files) into my ado sub-directory.
> > Even though I managed to open IVPROB help file in my
> > stata program (intercooled stata 6.0), it seems to me
> > that the IVPROB procedure does not work in my stata
> > (the error message that I got was: "unrecognized
> > command: ivprob not defined by ivprob.ado").

...
 
> Kit Baum answered a virtually identical question 
> on Statalist on 26 July. Here is the burden of his 
> response, edited slightly: 
> 
> It sounds as if you used a web browser to download the files. 
> If so, you have probably introduced some line 
> wrapping. As a general rule you should _always_ let Stata 
> do this for you to 
> avoid trouble. 

[ recommendation of -ssc- ] 

... 

This was not quite the best advice for Kee-Lee, who 
did declare use of Stata 6. The -archutil- package 
is pertinent, however, as explained in the first 
URL below. 

Nick 
n.j.cox@durham.ac.uk 
*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/support/faqs/res/findit.html
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index