Stata The Stata listserver
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date index][Thread index]

st: RE: bugs?


From   "Nick Cox" <n.j.cox@durham.ac.uk>
To   <statalist@hsphsun2.harvard.edu>
Subject   st: RE: bugs?
Date   Fri, 26 Jul 2002 08:54:54 +0100

Ali Mehryar Karim

> I have encountered a bug with the score command (after
> factor analysis). I was working on Stata for a while, then, later in
the day
> encountered that I cannot produce the same coefficients
> from a regression done earlier. Then I started fishing :- found that
one of
> my independent variable that was created with the score command
(after factor
> analysis) was causing this problem - the score command (for
> creating a scale) was not replicating its previous results. Then, I
> restarted Stata and  the problem was solved. About a month ago I was
facing
> problems with the 'table' command (that also went away after I
restart
> the program). I thought I should report this, and ask if anyone else
has
> come up with any other bugs that we should know of.

To look at this, and indeed any other report
of a suspected bug, Stata Technical Support
would want to see a log of your different
results and, very likely, a copy of your data set. Otherwise
there is no starting place beyond the notion
that you got puzzling results and you think
that -score- is responsible.

For more details, see the FAQ

http://www.stata.com/support/faqs/techsup/sendout.html

Nick
n.j.cox@durham.ac.uk

*
*   For searches and help try:
*   http://www.stata.com/support/faqs/res/findit.html
*   http://www.stata.com/support/statalist/faq
*   http://www.ats.ucla.edu/stat/stata/



© Copyright 1996–2014 StataCorp LP   |   Terms of use   |   Privacy   |   Contact us   |   What's new   |   Site index